Fac SEO De Ce Nu e Siteul Meu Primul in Google?

Ideea de a face acest articol mi-a venit dupa ce am vazut o intrebare intr-un grup de Facebook care se referea la SEO si marketingul online. Este o intrebare excelenta pe care si-o pun multi proprietari de afaceri si manageri asa ca merita un raspuns pe larg.

In prima parte a articolului vei invata despre greseli pe care le fac afacerile in incercarea lor de a fi pe primul loc in Google, iar in cea de-a doua parte vei vedea ce poti face pentru a avea performante mai bune in mediul online.

Social media în marketingul digital. De la Craft Interactive

Rețelele de socializare devin rapid unul dintre cele mai importante aspecte ale marketingului digital, oferind o multitudine de beneficii și ajungând la milioane de clienți și potențiali clienți de pretutindeni. Dacă în planul tău de marketing nu incluzi și această sursă profitabilă, riști să pierzi o oportunitate de marketing uriașă, deoarece este cea mai ușoară și rapidă metodă prin care poți răspândi informații despre produsul și misiunea business-ului tău.

6 tendințe în tehnologie pentru 2021: Aplicații care ajută firmele să aibă relații mai personale cu clienții

În 2020, viitorul în tehnologie a sosit mai repede decât ar fi putut estima cineva vreodată. Astfel, tendințele pe care le-am fi așteptat pentru 2024 sunt accelerate în viitorul apropiat. Iată principalele schimbări din lumea tehnologiei din acest an.

Nenumărate inițiative și inovații tehnologice promit mari schimbări în noul an. Și, așa cum a evidențiat pandemia, este foarte important să fim pregătiți pentru evenimente neprevăzute. Acest lucru începe cu o infrastructură foarte rezilientă, scalabilă la nivel global — care să asigure organizațiilor securitatea și flexibilitatea de care au nevoie pentru a răspunde oricăror provocări sau oportunități, explică reprezentanții companiei IT Cisco.